Jaluzele orizontale din aluminiu / lemn

a

Venetian Blindes

Descriere


Spatiul mic de exploatare si flexibilitatea permit o intrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atit la domiciliu cit si la locul de munca. Ofera multiple posibilitati de manevrare si montare fiind prevăzute cu sisteme ce permit prinderea atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Acest produs vă oferă protecţie solară totală şi discreţie maximă, permiţând o rejecţie mult îmbunătăţită a radiaţiei solare. 


Detalii tehnice

Lamele sunt din aluminiu eloxat vopsite in camp electrostatic cu latimi de: 
- de 16 mm (Se adapteaza perfect ferestrelor de mici dimensiuni fiind produse intr-o gama de texturi si finisaje ce se adapteaza perfect oricarui ambient.)
- de 25 mm (Multitudinea de culori, nuante, texturi si modalitati de operare fac din acest produs unul ce poate satisface si cele mai exigente cerinte.)
- de 35 mm (Sunt recomandate in mod special pentru ferestrele de dimensiuni mai mari, reprezentand o solutie intermediara intre variantele inguste si cele mai late)
- de 50 mm (Reprezinta una dintre cele mai elegante solutii pentru interior, oferind incaperilor un stil aparte)..
Grosimea lamelelor este de 0.19 mm
Garnisa e din tabla de aluminiu vopsita in camp electrostatic in aceasi culoare cu cea a lamelelor 

Sistemul de actionare este realizat cu un mecanism de rotire a jaluzelelor, actionat cu o bagheta transparenta. Acest sistem permite rotirea jaluzelelor (într-o plaja larga, de aproape 360o) si reglarea fluxului luminos ce trece de jaluzea.
Sistemul de actionare manual mai contine si un sistem de ridicare a lamelelor. Blocarea jaluzelei la o anumita înaltime se poate face cu un sistem compact cu role (un blocator) încorporat în garnisa. Blocare si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea atei jaluzelei.


Intretinere


- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe lamele cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea lamelelor prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.


Observatii

Spatiul ocupat de 1,00 m de jaluzea pe inaltime este de 45 mm pentru lamelele de 16 , 25 si 35 mm si 107 mm pentru lamela de 50 mm 
Pentru evitarea balansului sau pentru instalarea pe ferestre cu dubla deschidere (orizontala si verticala), se poate monta optional, un sistem de fixare lateral (fie varianta cu pin si cârlig fie varianta cu fixare laterala cu snur de ghidare).